Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-02-05

Omiljena klapa u Splitu, koncert Rišpeta u Spaladium Areni 07.03.2020.!

Jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih klapa, uskoro će ostvariti jedan od najljepših snova, na oduševljenje svih obožavatelja.

Klapa Rišpet, održati će uz Dan žena 07.03.2020., prvi veliki koncert u rodnom gradu, Splitu.  Spaladium Arena spremna je, a ulaznice za ovaj klapski spektakl, koje su u prodaji, najtraženiji su poklon ovih dana, jer u subotu 07.03. gradom pod Marjanom će vladati euforija i emocije.

Pero Kozomara, Ivo Amulić, odnosno cijela ekipa iz Rišpeta, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim i dalmatinskim ugođajem, ali i temperamentom.

Svi oni koji su prošle godine bili na dva koncerta zaredom u mjesecima unaprijed rasprodanom Lisinskom, još pamte ugođaj i nezaboravne večeri, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a Pero Kozomara, u Splitu najavljuje još veće stvari, 'Pripremamo naš najveći koncert do sada doma, u Splitu i po prvi puta u Spaladium Areni. Očekujem da će naša publika doći na ovaj predivan koncert, kojeg posvećujemo svim dragim ženama, jer ga upravo i radimo povodom dana žena, u subotu 07.ožujka. Gošće u Splitu su nam dvije velike "Dive" naše drage: Doris Dragović i Zorica Kondža.'

Uspješnice 'Reći ćeš mi fala', 'Samo njoj ću pivat', 'Prsti zapleteni', 'Fališ mi', 'Šapnut ću ti tajnu', 'Jedina jubav moga života', 'Šta mi ljube oćeš kazat', 'Ja samo za te živin' ili aktualna 'Kada ljubav dvije duše spoji', za koju su treću godinu zaredom ovjenčani nagradom Cesarica za klapski hit godine, savršeno predstavljaju glazbenu filozofiju klape Rišpet, koja slavi život i ljubav.

Stoga ne propustite Dan žena u Splitu i Spaladium Areni, subota 07.03.2020., jer uz klapu Rišpet se zaljubljuje, veseli, ali i tuguje.

Ulaznice za spektakl u Splitu, nabavite putem sustava eventim.hr i adriaticket.com.

Savršenu uvertiru za nastup u Spaladiumu, Rišpet će desetak dana ranije imati u Zagrebu, jer 25.02. i 26.02. očekuju ih koncerti u Zagrebu. I opet se ponovila situacija iz prošle godine, kada je nakon rasprodanog prvog, dodan i drugi koncert. 'Uoči Splita, pozivam vas i na naše, sada već "tradicionalne" koncerte ponovno u Zagrebu i ponovno u "Lisinkom" u utorak 25. veljače i srijedu 26. veljače. Ne sumnjam da će i ove godine koncerti biti rasprodani i da će Zagreb još jednom pivati i plesati sa nama. Naši gosti u Zagrebu ove godine su Neno Belan i Giuliano.', istaknuo je Pero Kozomara.', poručio je Pero Kozomara.

Ulaznice za drugi koncert u Zagrebu, srijeda 26.02., možete nabaviti na lisinski.hr, na blagajnama dvorane ili putem sustava ulaznice.hr.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T