Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-02-04

Teo Grčić novo ime na sceni, iza kojeg će ostati veliki ‘Tragovi'!

Glazbena scena odavno nije bila bogatija mladim izvođačima. Jedno od imena, o kojem će te u budućnosti zasigurno slušati je i Teo Grčić.

U suradnji s Hit Recordsom, Teo predstavlja svoj singl prvijenacTragovi’.

Iako je sam kantautor, za prvu pjesmu i izlazak pod svjetla reflektora, okupio je respektabilnu autorsku ekipu, Marko Tomasović autor je glazbe, Uršula Tolj zaslužna je za emotivan tekst, dok je sve skupa aranžmanom i produkcijom ‘upakirao’ Leo Škaro.

Rezultat ove suradnje, skladba je, koja će trajati i sa kojom će se ljudi moći povezati, ‘Na prvo slušanje kupila me svojom melodijom i emocijom koju nosi, a meni je od krucijalne važnosti upravo to da kroz svaku svoju pjesmu prenesem što snažniju emociju. Glazba je savršena pojava, da  te i u najljepšim i najtežim trenucima može odvojiti od problema i vremena u kojem se nalaziš i odvesti te u jedan svijet gdje će te ili tvojim suzama koje povuče, ili osmijehom koji ti stavi na lice, iscijeliti.

Zato svakom projektu i pjesmi pristupam maksimalno predano i detaljno, želeći za slušatelje samo najbolje. Želja mi je da ih u trenutku slušanja potpuno uvedem u svijet koji moja pjesma nosi, da je prožive, umjesto da je samo čuju.’, poručio je Teo.

Tragovi’ imaju i svoj video spot koji vas vodi u mistični svijet Sinja i tamošnje prostore napuštene vojarne. Ovu video priču, ‘ispričao’ je Vatroslav Divić, a možete je pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Dwst_sptWCk.

‘Spot je sniman u ruševnim i napuštenim hodnicima, koji su bili savršena pozornica. Dva, tri dana trajalo je sama priprema i namještanje potrebnih prostora. Zaista je mnogo truda, snage i volje bilo potrebno, dok nismo izrealizirali sve kako smo htjeli.

Ponekad je trebalo i hrabrosti, predivnim mladim damama koje su imale uloge u snimanju, za boravak u tom potpuno mračnom i zapuštenom prostoru, i oko same vojarne u kasne noćne sate. Izdržale su to junački, rekao bih i uživajući te podižući atmosferu. Samim time trebam istaknuti njihova imena: Magdalena Duplančić, Valentina Violić, Marija Širić, Barbara Pervan i Sara Šimić.

Posebne zahvale idu i Josipu Grgantovu, ujedno mom gitaristu, na velikom doprinosu tokom snimanja, te mom ocu, koji se pojavljuje u prvim i posljednjim, možda ključnim scenama spota. Ovo mu je bio prvi susret s kamerom i sve pohvale za snalaženje!

Na kraju najveća zahvala Vatroslavu Diviću koji je producent, početak i kraj ovog spota’.

Autor glazbe: Marko Tomasović
Autor teksta: Uršula Tolj
Autor aranžmana: Leo Škaro
Glazbeni producent: Leo Škaro
Tonski snimatelj: Leo Škaro

Redatelj: Vatroslav Divić

Foto: Vatroslav Divić

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T