Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-10-02

'Samo ljubav' Marka Kutlića, hit kolovoza za nagradu Cesarica!

Marko Kutlić nastavlja živjeti svoj glazbeni san. Nakon što je najavio prvi samostalni zagrebački koncert, u Tvornici kulture 23.11.2019., za koji su ulaznice već u prodaji, putem sustava eventim, novo priznanje sletjelo je na njegovu adresu.

Jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove glazbene scene, za pjesmu 'Samo ljubav', dobitnik je nagrade Cesarica za mjesec kolovoz, a time je ušao i u finale izbora, za hit godine.

Skladba, koju autorski potpisuju Marko Vojvodić i Igor Ivanović tako je još jednom potvrdila svoju vrijednost, što su prepoznali publika i struka, a njome je podsjetimo već osvojio nagradu na Splitskom festivalu.

Zadovoljstvo rezultatom te podrškom publike i struke, nije krio ni sam Marko, 'Jako sam počašćen i sretan što je moja pjesma “Samo ljubav”, koja je izašla u moru pjesama, uspjela pronaći put do srca publike, a i struke, te osvojila dvije za mene potpuno neočekivane nagrade. Jednu nagradu struke za najboljeg debitanta ovogodišnjeg Splitskog festivala, a sada i nagradu publike Cesaricu za mjesec kolovoz. Hvala svakome tko sluša moju glazbu i prepozanje rad i trud, koji ulažem u svaku pjesmu zajedno sa svojim timom.'

Novi je ovo vjetar u leđa i potvrda vrijednosti prve dvije godine Markove samostalne karijere, obilježene uspjesima, nagradama struke i publike, i ono najvažnije hit pjesmama. Krenuvši od prvog singla 'Srce se spasilo', preko 'U kapi tvoje ljubavi', dueta s Nelom 'U zagrljaju spašeni', pa do aktualne 'Sreća', Markove pjesme među najemitiranijima su u eteru, a stalno se nalaze u vrhovima radijskih i televizijskih top lista. Trenutno su dvije njegove pjesme, na nacionalnoj HR top 40 listi, čime se malo tko može pohvaliti.

Sve to rezultat je konstantnog i kreativnog rada, kako bi bio što bolji i atraktivniji. Publika, posebno njen ženski dio, to prepoznaje i nagrađuje.

Hit Records čestita Marku Kutliću na nagradi!

Vidimo se na koncertu u Tvornici 23.11..Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

 

Foto: Martina Alpeza

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T