Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-09-30

Tony Cetinski iz Australije poručuje 'Čudu se nadam uzalud'!

Nakon australskog djela koncertne turneje #samoljubav, prepune odlične atmosfere, raspoloženih obožavatelja, pozitivne energije, ali emocija i romantike, Tony Cetinski ne miruje, već sa svojom ekipom, ispisuje nove glazbene stranice.

Ovoga puta, otišao je korak dalje, točnije 'dublje'.

Naime, u morskim dubinama predivnog istarskog arhipelaga i rodnog Rovinja, Tony je snimio scene za novi video spot.

Sviranje klavira na deset metara dubine, definitivno se ne viđa često, a sve to publika ima priliku vidjeti u video izdanju, za novu pjesmu 'Čudu se nadam uzalud', koja dolazi sa aktualnog i iznimno hvaljenog albuma 'Kao u snu'. Ovo je skladba, čiju glazbu i tekst potpisuje Aleksandra Milutinović, dok su aranžman i produkcija djelo Elvisa Stanića, koja će uz uspješnice koje se nalaze na albumu, tek ispisati svoj sjajni glazbeni put.

'Jedna od dvije pjesme za koju aranžmane i produkciju, potpisuje naš proslavljeni i dobri kolega Elvis Stanić. Baš smo guštali, dok smo snimali pjesmu koju autorski potpisuje draga Aleksandra Milutinović, pa smo tako odlučili zajedno uživati i u snimanju video spota.'

Na ovom snimanju Tony je ostvario svoju davnu želju ronjenje, kojim se inače bavi, kao i da snimi spot ispod morske površine. Dodajmo kako je cijelo snimanje, odradio u odjeći i bez ronilačke opreme, a na izdržljivosti su mu čestitali i profesionalni ronioci, koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu. Kao šlag na kraju, stiglo je predivno iznenađenje, u obliku delfina, koji su svojom razigranošću i 'morskim izvedbama' počastili cijelu ekipu.

'Neopterećeni bilo čime, uživali smo u tišini mora, u okolici Rovinja.
Ronjenje je bilo naporno, ali imamo odlične kadrove, tako da je vrijedilo. Delfini su nam začinili sam kraj snimanja, što nas je sve zajedno razveselilo i iznenadilo.'
, istaknuo je Tony.

I na ovome spotu, kao i na prethodnima za pjesme 'Svaka tvoja laž', 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe', kao i 'General bez činova', Tony je bez previše razmišljanja, redateljsku palicu prepustio Paolu Gentiliniju.

'Za novi video spot nastavili smo u duhu prijašnjih spotova, pod lajtmotivom “kao u snu”. Svaki spot ima bajkovitu ljubavnu priču, pa tako i novi, i vjerujem da smo vjerodostojno uspjeli vizualno prikazati osjećaje njegovih pjesama kroz sliku. Za pjesmu “Čudu se nadam uzalud”, Tony je imao želju za morskom atmosferom i klavirom u moru. To je nešto o čemu smo već ranije pričali, ali nismo realizirali u prijašnjim spotovima', kazao je ovom prigodom Paolo.

Glumci u video spotu su sinhronizirani plivači iz Splita, Sara Vidan i Matko Lulić, a svakako valja spomenuti kako se sve snimalo uz pomoć profesionalnih ronioca, uz podršku Maistre, kao i rovinjske lučke kapetanije.

Kako izgleda ova predivna morska priča, Tonyja Cetinskog 'Čudu se nadam uzalud', možete pogledati na njegovom službenom YouTube kanalu https://youtu.be/jWnfXc_MzBU

Autor glazbe: Aleksandra Milutinović
Autor teksta: Aleksandra Milutinović
Autor aranžmana: Elvis Stanić
Glazbeni producent: Elvis Stanić

Redatelj spota: Paolo Gentilini
Foto: Paolo Gentilini

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T