Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-09-26

Tvornica snova Marka Kutlića, veliki zagrebački koncert 23.11.!

Ispuniti san, jedna je od najljepših stvari u životu svakog čovjeka.

Upravo to napraviti će Marko Kutlić, jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove mlade glazbene scene.

Prvi pravi samostalni zagrebački koncert, u Tvornici kulture 23.11.2019., biti će potvrda njegove dosadašnje karijere. Ulaznice za jedan od najiščekivanijih zagrebačkih događaja, već su u prodaji putem sustava eventim.hr, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

Nešto više od dvije godine Markove samostalne karijere, obilježene su uspjesima, nagradama struke i publike, i ono najvažnije hit pjesmama. Krenuvši od prvog singla 'Srce se spasilo', preko 'U kapi tvoje ljubavi', dueta s Nelom 'U zagrljaju spašeni', pa do aktualne 'Sreća', Markove pjesme među najemitiranijima su u eteru, a stalno se nalaze u vrhovima radijskih i televizijskih top lista. Trenutno su dvije njegove pjesme, na nacionalnoj HR top 40 listi, a prošli tjedan su bile čak tri, čime se malo tko može pohvaliti.

Sve to rezultat je konstantnog i kreativnog rada, kako bi bio što bolji i atraktivniji. Publika, posebno njen ženski dio, to prepoznaje i nagrađuje.

Markovi samostalni nastupi i koncerti, posebna su pak glazbena priča. Nevjerojatna količina energije i emocija, ali istodobna savršena kontrola i mirnoća, nešto je što se ne viđa ni kod puno starijih kolega.

Zagrebačka Tvornica ujedno će biti savršena pozornica za promociju Markovog prvog samostalnog albuma, nazvanog po istoimenom hitu 'U kapi tvoje ljubavi', koji publika sa posebnim nestrpljenjem očekuje.

'Od izlaska moje prve pjesme “Srce se spasilo”, nestrpljivo čekam da završim prvi album, koji je sada gotov i spreman. Za nešto malo više od tri tjedna, svi vi koji slušate i volite glazbu koju radim, imat će te priliku u rukama držati album “U kapi tvoje ljubavi” u koji uloženo dvije godine rada i truda.

Cijelu priču zaokružit ćemo u zagrebačkoj Tvornici, za točno dva mjeseca i probudit neke stare emocije. Spojit ćemo sve od početka našeg zajedničkog putovanja do izlaska albuma. Prisjetiti se onih lijepih trenutaka koje najviše volimo, ali i onih tužnih koje nekada ne možemo zaobići. Kroz pjesmu ćemo zajedno ispričat onu najljepšu priču, priču života. Pišem u množini, jer ništa ne mogu bez vas ljudi. Stoga, #širimoljubav!', poručio je Marko.

Poznat po upečatljivim pjesmama, spotovima, i dosadašnjim nastupima, ali i težeći savršenstvu, sigurni smo kako nas Marko Kutlić ni ovoga puta neće razočarati.

Vidimo se! Tvornica kulture, subota 23.11.2019., veliki zagrebački koncert Marka Kutlića. Ulaznice su u prodaji, putem sustava eventim.hr, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

Foto: Martina Alpeza

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T