Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-06-08

Ekskluzivni koncert Kaliopi i Edina Karamazova "Oblivion", 10.06.2010. Srbija, Beograd, Pozorište na Terazijama!

 Makedonska diva Kaliopi i jedan od najboljih svjetskih svirača lutnje, Edin Karamazov predstavljaju svoj zajednički glazbeni projekt i novoobjavljeni studijski album „Oblivion“ ekskluzivnim koncertom koji će se održati 10.06.2010. u Pozorištu na Terazijama, s početkom u 20 sati.
Intrigantnim nazivom „Oblivion“ (zaborav) Astora Piazzolle, koji slovi za jednog od najvećih argetinskih skladatelja, Kaliopi i Karamazov predstavit će u sklopu predstojećeg koncerta istoimeni album na kojem se nalazi 11 skladbi. Riječ je o albumu koji je već probudio veliko zanimanje na stranom tržištu što zbog svoje kvalitete, što zbog reputacije koja prati ovo dvoje umjetnika, a za područje Srbije i BiH, album je objavio City Records. Album „Oblivion“ donosi pjesme iz cijeloga svijeta, od Južne Amerike, Brazila i Argentine, sve do Japana, Kanade, Europe.
Na albumu „Oblivion“ mogu se naći može naći filmska glazba Heitora Ville Lobosa, Andree Morriconea, skladbe J. S. Bacha, Leonarda Cohena i dr., te jedna ruska tradicionalna romansa i jedna makedonska narodna pjesma. Inače, riječ je o svjetski poznatim skladbama čiji je aranžman dorađen za baroknu lutnju, gitaru i glas, a svaka od tih pjesama nosi svoju priču koje odudaraju od svega već viđenog na domaćoj glazbenoj sceni. Osim što poslovno surađuju, Kaliopi i Karamazov su i privatno veliki prijatelji. Upoznali su se 1995. godine u švicarskom Baselu. Njihovo prijateljstvo traje i danas, a album „Oblivion“ plod je njihova prijateljstva i umjetničke suradnje.
Kaliopi i Edin Karamazov publici će prirediti nesvakidašnji glazbeni doživljaj, kakav rijetko imamo prilike vidjeti u Beogradu, a uz skladbe s albuma, repertoar će obogatiti s dodatnim skladbama po svom intimnom izboru.
Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 2700 i 3000 dinara na blagajni Pozorišta na Terazijama.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T