Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2021-10-27

Mirko Cetinski i Valerio - dva zaljubljenika u more osvajaju eter novom pjesmom 'Partija je stari barba'

Talentirani Valerio koji je djetinjstvo pretočio u sviranje klavira, a kasnije s klapom Brnistra pokazao i svoje pjevačko umijeće, snimio je novu pjesmu 'Partija je stari barba' u duetu sa Mirkom Cetinskim.

'Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam s pjevačkom legendom Mirkom Cetinskim snimio ovaj duet, u pjesmi koja nas podsjeća na neka ljepša glazbena vremena raspjevanom i zaraznom melodijom koja me osvojila na prvu', priznao je.

Riječ je o pjesmi koju prožima mediteranski duh, a posvetili su je moru i svemu što je usko vezano uz njega,"Partija je stari barba' je mediteranska bel canto pjesma u kojoj se na neki način zrcali priča koja je vrlo česta nama koji živimo uz more, na moru ili od mora. Ribari koji pletu mrežu i odlaze u ribolov, naši su svakodnevni prizori, te je ova pjesma posvećena njima, ali i svim mornarima, pomorcima i ljudima koji žive od mora', ispričao je Valerio.

Od početka svoje samostalne vokalno glazbene karijere itekako je već poznat publici nastupima na festivalima Melodije Istre i Kvarnera, Čansonfest, te Dimela Cantando, ali najviše po nizu uspješnica koje ima iza sebe kao što su 'Sada znam da je kraj', 'Kad sam bacio ljubav', 'Istrijanka' i duet sa Gianlucom Draguzetom, 'Trebam oči tvoje' koju je otpjevao sa klapom Motovun, te  pjesma 'Opet zriju kesteni' kojom je osvojio i nagradu za najbolju interpretaciju na ovogodišnjem 26. Marco Polo festu u Korčuli.

Glazbu za 'Partija je stari barba' napisao je, Bruno Krajcar koji je ujedno glazbeni mentor, te osoba sa pozitivnim utjecajem u Valerijevoj glazbenoj karijeri. Tonći Žanko napisao je tekst, a Aleksandru Valenčiću pripala je čast napraviti aranžman za duet Valerija i Mirka Cetinskog u zajedničkoj pjesmi.

'Partija je stari barba' ima i svoj video spot  Yt link - https://youtu.be/2qjyq_ibGEY  za čije kadrove je zaslužna Medvid produkcija, a sve je snimljeno na lokacijama Rovinja, što je ovoj glazbenoj priči dalo posebnu čar.

'Ovakva bel canto kancona idealna je za suradnju s Mirkom, jer smo oboje zaljubljeni u more, a i u naš biser Jadrana, Rovinj. Ovim putem još jednom bih se zahvalio svima koji su sudjelovali u stvaranju ove pjesme i video spota, a posebno se zahvaljujem Mirku Cetinskom jer je dao jednu posebnu dimenziju ovoj pjesmi', zaključio je Valerio.

Na kraju nam još preostaje pozvati vas da poslušate i pogledate kako zvuči duet Valeria i Mirka Cetinskog , u nadi da će vas 'Partija je stari barba' osvojiti daškom svog mediteranskog duha.

 

Foto: Medvid produkcija

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T