Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-01-27

Marko Kutlić pobjednik Zagrebačkog festivala!

'Samo nek ona sretna je' naziv je pobjedničke skladbe sa kojom je Marko Kutlić trijumfirao na 67.-om Zagrebačkom festivalu.

Prepuna City Plaza svjedočila je novom velikom uspjehu mladića kojemu su najviši glazbeni dometi zapisani u zvijezdama. Neosporan talent uz izniman rad, pokazatelj su kako se može stati uz bok najvećima, a Marko radi upravo to.

Prošla godina bila je najuspješnija u njegovoj itekako bogatoj samostalnoj karijeri. Brojne nagrade struke i publike, izlazak prvog samostalnog albuma, te veliki zagrebački koncert u prepunoj Tvornici kulture, bili su putokaz za 2020., koja je počela na savršen način.

Prije par dana, osvojene nagrade publike Cesarica, za hit kolovoza i pjesmu 'Samo ljubav', te ona za hit travnja i duet s Nelom 'U zagrljaju spašeni' bili su najljepši mogući uvod za ovu pobjedu.

Svi okupljeni na zagrebačkom festivalu, svjedočili su fenomenalnom i slobodno možemo reći, jedinstvenom nastupu, prepunom snage, ali i istodobne emocije i romantike. Markova pjesma 'Samo nek ona sretna je', koja je dobila i svoje video izdanje, nikoga od okupljenih nije ostavila ravnodušnim i po ocijeni većine, nagrada je ove godine otišla u prave ruke.

Dok su čestitke pristizale sa svih strana, sam Marko nije skrivao zadovoljstvo, 'Nisam ovo očekivao i nadao se pobjedi. Jedini razlog zbog kojeg sam odlučio prijaviti pjesmu na Zagrebački festival, je što sam želio da je što više ljudi čuje. Vjerovao sam u nju, mislim da jednog dana ona može biti velika pjesma i volio bi da se sluša, kad mene ne bude.

Uvijek kažem, glazba nije natjecanje, nije sport. Glazba je jedna ljubav, emocije i za mene će uvijek biti tako. Stvarno je jako lijepi osjećaj primiti nagradu, kada te struka nagradi u tvom gradu, na tvom festivalu. Poseban i lijep osjećaj i hvala svim ljudima koji su prepoznali rad moje ekipe i mene. Hvala još jednom svima, volim vas sve, moju publiku najviše i ovo je moj poklon njima.'

Ova pobjeda, Marku, ali i ostatku autorske ekipe, Aleksandru Čubrilu, Igoru Ivanoviću, kao i Marku Vojvodiću, još jednom je pokazala kako su upravo oni dobitna kombinacija za još puno ovakvih iznimnih glazbenih ostvarenja.

'Samo nek ona sretna je', kako je i sam Marko opisuje, velika pjesma, koja je u kratkom osvojila struku, eter, ali i ono najvažnije – srca publike.

Hit Records ovom prigodom čestita Marku Kutliću na pobjedi!

Autor glazbe: Marko Kutlić
Autor teksta: Aleksandar Čubrilo / Marko Kutlić
Autor aranžmana: Igor Ivanović / Marko Vojvodić
Glazbeni producent: Igor Ivanović / Marko Vojvodić
Tonski snimatelj: Igor Ivanović / Marko Vojvodić

Video: Igor Ivanović / dB Studio
Foto: Izvan Fokusa

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T