Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-10-30

Željko Krušlin i Latino dijele ljubav sa svima vama - u prodaji je album 'Ljubav.com'!

Glazbenici, čije su pjesme godinama sastavni dio etera i svih boljih druženja, donose novo iznenađenje iz svoje kreativne radionice. 

Željko Krušlin Kruška i njegovi vjerni pratioci grupa Latino, predstavljaju novi album, jedinstvenog naslova Ljubav.com.  Iz samog imena ovog studijskog izdanja, posve je jasno o kakvom je materijalu riječ, svevremenskoj glazbi, u kojoj će svatko od nas pronaći pjesmu za svoju dušu. Deset skladbi, poput 'Ne trebam snove da te sanjam', 'Tebe trebam', 'Ostalo je moga daha', uključujući bonus pjesmu i njihov slobodno možemo reći evergreen 'Divno je biti nekome nešto' u novom aranžmanu, jamac su prave glazbene poslastice.

Ljubav i obožavatelji, odavno je poznato, Željkov su pokretač u stvaranju glazbe i tekstova, a novi je album primjer njegove glazbene 'filozofije', jer kako godinama sam ističe, publika je svrha njegova glazbenog postojanja kojima podastire svaki kutak svoje nemirne duše.

Novi album 'Ljubav.com' je u prodaji, online na hitmusicbox.com, u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, te prodavaonicama dm-a.

‘Svaki novi album za mene je kao novo rađanje. Iz tog razloga pokušavam biti drugačiji, noviji i nikad ničija kopija, pa ni samome sebi. Ne dopuštam da me preplave komercijalni porivi, već svrhu svog glazbenog postojanja pokušavam pronaći u stalnoj potrazi za nečime novim. Naravno da pritom ne zanemarujem svoju publiku, jer je ona i svrha mog postojanja, pa tako vodim brigu da moje melodije i tekstovi pjesama budu razumljivi i dostupniji publici. To moje drugačije pristupanje svakom novom albumu, a naročito u ovome ogleda se u činjenici da pjesme ne odišu isključivo latino američkim ugođajem, već se igram i sa drugim glazbenim žanrovima.', istaknuo je ovom prigodom Željko Krušlin.

Ljubav.com, svojevrsna je ispovijed Željka i Latina, koja ostaje kao glazbeni zapis za sve sadašnje, ali i buduće ljubitelje latino ritmova.

'Nikad mi neće dosaditi pjevati o najskrivenijim kutovima duše, te se introspektivno suočavati sa samim sobom. Svakodnevni život nam nudi pregršt inspiracija u potrazi za ponajprije boljim samoga sebe. Do sada sam uvijek uspijevao doći do srca svoje publike, u mojim pjesmama su prepoznali svoje nade, strasti i sanjarenja, te se nadam da je ovaj album samo slijed pozitivnih vibracija.'. Uživajte slušaju Ljubav.com, kao što smo mi uživali stvarajući ga. Voli Vas Kruška’!'

Album 'Ljubav.com' Željko Krušlin & Latino, potražite online na hitmusicbox.com, u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, te prodavaonicama dm-a.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T