Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-09-09

Pogledajte 'Sreću' Marka Kutlića!

'Sreća' je 'U kapi tvoje ljubavi'. Na ovaj bi se način savršeno mogla opisati životna, ali i dosadašnja fenomenalna samostalna karijera mladića, koji je u protekle dvije godine osvojio srca i duše, publike i struke.

Marko Kutlić, koji je već sa brojnim nagradama potvrdio status najperspektivnijeg mladog izvođača, i za kojeg bi se moglo reći kako mu je u zvijezdama zapisan glazbeni uspjeh, na zadovoljstvo svih fanova, predstavlja video spot za novu pjesmu jednostavnog naziva 'Sreća'.

Poznat po dosadašnjim upečatljivim spotovima, Marko ni ovoga puta nije razočarao. Video koji obiluje fenomenalnim scenama, snimljenim pod morem, a koji mežete pogledati na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Dv-Lg9lJ1t4 potpisuje njegova provjerena ekipa predvođena Igorom Ivanovićem.    

'Spot za pjesmu “Sreća” sniman je na otocima u okolici Zadra, najveći dio spota oko otoka Vrgada. Cijeli spot je sniman na dah, bez većine ronilačke opreme (boce s kisikom itd.), tako da je to bio veliki izazov za redatelja Igor Ivanovića i asistenta Marka Vojvodića. Isto tako bio je izazov i za mene, te glumicu Martinu Alpezu, unatoč njenom dugogodišnjem iskustvu u sinkroniziranom plivanju. Snimali smo spot krajem 7. i početkom 8. mjeseca, 5 dana po 8h do 10h dnevno, a sve kadrove smo snimili na dubini od 5m do 7m.', istaknuo je Marko.

Nije se Marku samo osmjehnula 'Sreća', već je riječ o talentu, upornosti i stalnom radu, kako bi bio što bolji, atraktivniji. Naime, nova pjesma, u nekoliko dana od službenog predstavljanja, zauzela je svoje mjesto na nacionalnoj top listi HR Top 40. Marko se istovremeno može pohvaliti činjenicom, koja je pošla za rukom samo rijetkima. Uz spomenuti novi singl, još dvije njegove pjesme nalaze se u HR Top 40. Prva je 'Samo ljubav', a tu je izuzetno hvaljeni duet sa Nelom 'U zagrljaju spašeni'.

'Trenutni period mog života, najbolje opisuju moje zadnje tri pjesme iz čijih se naslova “U zagrljaju spašeni”, “Samo ljubav” i “Sreća” može zaključiti da sam istinski sretan i ispunjen.

“Sreća” govori o onom osjećaju koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja. Uzbuđen sam i sretan isto kao i prvi put kada sam zapjevao i još uvijek me nosi isti val radosti i ljubavi. Sve vas volim!, poručio je Marko.

Sve ovo odlična je najava onoga što slijedi. 'Sreća' je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu 'U kapi tvoje ljubavi'.

Autor glazbe: Marko Kutlić
Autor teksta: Aleksandar Čubrilo
Glazbeni producent: Marko Vojvodić / Igor Ivanović
Autor aranžmana: Marko Vojvodić / Igor Ivanović
Tonski snimatelj: Marko Vojvodić / Igor Ivanović
Video: Igor Ivanović / dB Studio Zagreb

Foto: Igor Ivanović

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T