Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2019-01-14

Tony Cetinski dobitnik nagrade 'Oliver Dragojević' za najboljeg pjevača!

Započeti godinu nagradom, zasigurno je želja svih glazbenika. Upravo takva čast, pripala je jedinstvenom Tonyju Cetinskom.

Nagrada za najboljeg pjevača naziva 'Oliver Dragojević', emisije 'Music Pub' Zlatka Turkalja, došla je bez dvojbe u prave ruke, jer Tony je obilježio godinu za nama.

Ovime je na savršen način nastavio izuzetno uspješan niz započet 2018., koja je bila u znaku njegovog novog albuma 'Kao u snu', istoimenog ekskluzivnog, limitiranog vinyl izdanja, ali i hitova 'General bez činova', 'Kao u snu' i 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'. Kruna svemu navedenom, bili su brojni nastupi u najuglednijim koncertnim prostorima, za koje se tražila ulaznica više, ali i neprestana i nesebična pomoć mladim glazbenicima, na njihovom putu prema vrhu scene.

Tony je posebno bio ganut činjenicom, što je nagrada koja nosi ime velikog Olivera Dragojevića pripala upravo njemu, a ovom prigodom istaknuo je, 'Velika mi je čast i privilegija primiti ovu nagradu, a ista će imati posebno mjesto u mom domu, kao što i Oliver ima posebno mjesto u mom srcu. Hvala svima koji su omogućili da osvojim ovu prestižnu nagradu i da stigne u moje ruke. Kroz godine koje su tek preda mnom, nastojati ću sve ovo opravdati, kao i uvijek. Istodobno ću se nastaviti truditi birati dobre pjesme i suradnike, te kao i do sada ostati svoj.'.

Spomenuta nagrada, dodjeljuje se od 1992., a od 2016. na pristanak nikad prežaljenog Olivera Dragojevića, nosi njegovo ime.

Najvažniji kriteriji prigodom odabira laureata su nastupi i prezentacija na Drugome programu Hrvatskoga radija, zatim koncertni i festivalski nastupi, diskografska aktivnost, te uspjeh na službenoj top listi Hrvatskoga radija.

‘Tony Cetinski jedan od naših najboljih pjevača u 2018. godini, pored odlično koncipranog albuma, imao je dva velika radijska hita pjesme “Kao u snu” i “General bez činova”. Za iste pjesme od strane slušatelja i glazbenih urednika Hrvatskoga radija Tony je dobio nagrade za HIT MJESECA ožujka i lipnja. Veliku i važnu ulogu, Tony je imao u dokumentarno glazbenom serijalu o kralju funka Dini Dvorniku, koji je emitiran na Drugom program Hrvatskoga radija. Za isti serijal Tony je snimio odličnu novu verziju pjesme “Ti si mi u mislima”, koja je objavljena na vinilu “Zimzeleno A Novo – Specijal Dino Dvornik”. Tako da nagrada Music Pub naziva Oliver odlazi u prave ruke. Bravo Tony.’, istaknuo je ovom prigodom Zlatko Turkalj.

Diskografska kuća Hit Records od srca čestita Tonyju Cetinskom, na osvojenoj nagradi!

Foto: Privatni album Zlatko Turkalj

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T