Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2015-11-25

Kaliopi na natjecanju ‘Pjesma Eurovizije 2016.' predstavlja Makedoniju!

Makedonska nacionalna radio televizija (MKRTV) donijela je odluku da će ovogodišnji predstavnik te zemlje na natjecanju Pjesma Eurovizije 2016. biti najveća makedonska pop-rock zvijezda i jedan od najboljih vokala iz regije Kaliopi, koja je sa zadovoljstvom prihvatila ovaj poziv.

Nema sumnje da će Makedonija imati ekskluzivnog interpretatora na eurovizijskoj sceni 2016. godine imajući u vidu glazbeni kredibilitet i autentični vokalni izraz Kaliopi.

Na poziv Makedonske nacionalne radio televizije Kaliopi je već jednom predstavljala Makedoniju na natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2012. godine u Bakuu, Azarbejdžanu s pjesmom "Crno i belo". Moćnim glazbeno scenskim nastupom, poslije četverogodišnje pauze, Kaliopi je dovela Makedoniju do finala i osigurala do tada najbolji plasman svoje zemlje na ovom čuvenom glazbenom festivalu.

"Crno i belo" postao je izuzetni hit i jedna od najčešće izvedenih pjesama na mnogim glazbenim natjecanjima diljem regije, a pored toga, obrade ove pjesme i dalje dolaze iz cijelog svijeta.

Na Euroviziji 2016. godine u Stockholmu, Kaliopi će predstavljati Makedoniju pjesmom kreiranom u tandemu s autorom i producentom Romeom Grillom, koji je autor hita "Crno i belo", ali i mnogih drugih najvećih hitova Kaliopi iz njene bogate glazbene karijere. Makedonska pjesma, kandidat za natjecanje "Pjesma Eurovizije 2016" bit će predstavljena u specijalnom show programu na MKRTV u veljači.

Foto: Kaliopi PR Team

O Kaliopi

Tijekom svoje dugogodišnje i bogate glazbene karijere Kaliopi je postavila visoke standarde i ostavila neizbrisivi trag na makedonskoj i regionalnoj glazbenoj sceni i postala miljenica cijele regije.

Svoju glazbenu karijeru Kaliopi je započela još kao djevojčica, a ubrzo su uslijedili brojni veliki festivali i značajne nagrade. Bila je zvijezda mnogih tv show programa, održala je izuzetno veliki broj koncerata, objavila brojne albume i hitove koji su tijekom posljednjih 30 godina u regiji postali istinski evergreen.

Pored specifične boje glasa, izuzetnog vokalnog raspona i neosporne interpretativne moći, bogatog autorskog opusa koji pored zabavne glazbe obuhvaća i glazbu za film, balet i kazalište, Kaliopi se ističe i svojim humanitarnim aktivnostima zbog čega je bila i dobitnica brojnih priznanja.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T