Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2014-11-07

Nova suradnja Cecilije i diskografske kuće Hit Records - poslušajte pjesmu "Nepovratno zaljubljena"

Kraljica moderne tamburaške glazbe, kako je mnogi već nazivaju, Cecilija svojom posebnošću načina izvođenja pjesama osvojila je mnogobrojnu publiku, ali i glazbene kritičare, a da će njezin singl "Nepovratno zaljubljena" osvojiti radijski eter, kao i glazbene urednike, već je sada sigurno.

 

Cecilija je ovih dana započela suradnju sa diskografskom kućom Hit Records, koja je s velikim ponosom prihvatila ovu glazbenu priču, vjerujući u zajednički uspjeh. Radijski eter od danas je bogatiji za jednu tamburašku uspješnicu naziva "Nepovratno zaljubljena" u izvedbi Cecilije.

Na tekst Zore Šutalo, glazbu, aranžman i odličnu produkciju napravio je Ivica Murat, a kako zvuči pjesma "Nepovratno zaljubljena" možete poslušati na Youtube kanalu HitRecords Discography - http://youtu.be/qe2VWviG4bY

 

Evo što je o novoj suradnji sa Hit Recordsom i o pjesmi "Nepovratno zaljubljena" rekla Cecilija koja je poznata po svojoj vedrini i simpatičnošću, s čime je mnoge i osvojila.

" Iznimno me veseli nova suradnja sa diskografskom kućom Hit Records. U pripremi je snimanje video spota za aktualnu pjesmu "Nepovratno zaljubljena" . Tambura je i dalje moj zaštitni znak u pjesmama, a ova pjesma je vrckava, vesela i poletna sa jednom zanimljivom melodijom.  U mom glazbenom opusu prevladava moderna tamburaška glazba. Ovom pjesmom poručujem da i tamburaška glazba može biti spektakularna. "

 

Zora Šutalo, autorica teksta pjesme "Nepovratno zaljubljena", prijateljica i suradnica Cecilije, o njihovoj zajedničkoj suradnji otkrila nam je slijedeće : "Vjerujem da u životu ništa nije slučajno, te bih prije rekla da je sudbina spojila mene i Ceciliju, a naše poznanstvo nastavilo se jednim lijepim prijateljstvom, kumstvom i na kraju suradnjom. Oduvijek pišem, zapisujem, tako sam jednom prilikom sve pokazala Ceciliji, koja se oduševila tekstovima koji su nastali. Stvaranje pjesama za mene je jedno prekrasno iskustvo, prvenstveno iz razloga što sam upoznala divne ljude i stekla nove prijatelje. Uz veliku pomoć Miroslava Škore i Ivice Murata nastale su neke pjesme, a novostečenom prijatelju Ivici veliko hvala što je u svakoj pjesmi dao svoj maksimum, te sve želje i zamisli proveo u djelo. Svi zajedno uživali smo u stvaranju svake pjesme, te se nadam da će i slušatelji to prepoznati.

Autor glazbe : Ivica Murat

Autor teksta : Zora Šutalo

 

Autor aranžmana : Ivica Murat

 

Glazbeni producent : Ivica Murat

 

ISRC kod HRA231400142

 

P&C Hit Records 2014.

 

 

 

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T