Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2020-11-16

U prodaji je novi album klape Rišpet 'Šta mi ljube oćeš kazat'!

Glazbene kolekcije od danas su bogatije za jedno od najiščekivanijih ovogodišnjih izdanja! Klapa Rišpet predstavlja novi album 'Šta mi ljube oćeš kazat' u izdanju Hit Recordsa.

Kreativna i originalna klapska ekipa, ni ovoga puta neće razočarati obožavatelje, koji su jedva čekali ovaj trenutak, a tvrdnja da se uz njihove pjesme zaljubljuje, veseli, ali i tuguje, stoji, više nego ikada.

Jedanaest novih pjesama, od nježnih balada po kojima su itekako poznati, do savršenih brzih pjesama uz koje se pleše i pjeva, oduševit će sve poklonike njihovog bogatog glazbenog opusa. Album 'Šta mi ljube oćeš kazat', savršen je dar, za vrijeme pred nama. Od danas ga možete potražiti u svim trgovinama dm-a, trgovinama nosača zvuka, online na www.hitmusicbox.com, kao i na svim streaming servisima, Spotify, iTunes, Dezzer, Apple music

Novo studijsko izdanje, također savršeno zaključuje desetljeće glazbenog djelovanje Rišpetovaca, ispunjeno uspjesima, te brojnim priznanjima i nagradama, poput, Grand prix Splitskog festivala 2013., tri nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesme: "Reći ćeš mi fala" 2017. godine, "Šta mi ljube oćeš kazat" 2018. godine, te "Kada ljubav dvije duše spoji" 2019. i brojnim drugima.

Zadovoljstvo odrađenim poslom i novim albumom, nije krio ni Pero Kozomara, 'glavni krivac' za okupljanje društva, koje ispisalo neke od najuspješnijih stranica klapske glazbe. 'Od našeg prošlog albuma  prošlo je već četiri  godine i logično je  došlo  vrijeme za naš novi treći nosač zvuka, treći album klape Rišpet. Jako sam ponosan na cijeli album, kad ga preslušavaš on je po meni i po momcima iz klape, savršen spojih brzih pjesmama i onih nježnih laganih balada. Jednostavno klizi. Baš ga je gušt slušati. Na albumu se nalaze svima poznate: "Šta mi ljube oćes kazat", "Maka maka", "Ajme šta te volin", pa balade: 'Ja samo za te živim",  "Bojim se" i  čak dva predivna dueta "Jedina jubav moga zivota" sa Doris Dragovic, i "Kada ljubav dvije duše spoji" sa Duškom Čurlićem, plus jos neke nove skladbe. Meni osobno je ovo možda i najdraži Rišpetov album. Čini mi se da je baš pogođen i da će naši  fanovi "guštati"'.

Izaberete li bilo koju od navedenih pjesama, uključujući i aktualnu 'Ajme šta te volin', sa kojom su najavili novi album, uživati će te, a svaka nosi zanimljivu priču sa kojom se bilo tko može poistovjetiti.

'Ovim albumom zaokružujemo prvih 10 godina rada klape Rišpet, za koje vrijeme smo izveli mnogo koncerata, kako doma, tako i u inozemstvu, a naše pjesme su osvojile brojne nagrade. Obzirom na okolnosti u zadnje vrijeme, osjetili smo da je sada idealan trenutak za novi album.

Na ovom albumu nalazi se niz pjesama koje će oduševiti i one najizbirljivije, jer "Rišpet" i dalje slijedi svoj put i pravi 'pisme' po svom guštu koje nepogrešivo nalaze put do svoje drage publike.

Skoro pa je nevjerojatna količina sjajnih pisama koje je Rišpet  u zadnjih nekoliko godina napravio, snimio i otpjevao, tako da ne sumnjam kako će i ovaj album, koga smo nazvali po nagrađenoj (Cesarica), pjesmi "Šta mi ljube oćeš kazat", postati dragulj u CD kolekcijama naših poklonika i šire.', istaknuo je ovom prigodom Ivo Amulić.

Upravo kako je Ivo rekao, ne sumnjamo kako će ovaj 'klapski glazbeni dragulj' ponoviti i nadmašiti uspjeh prethodnog albuma 'Reći ćeš mi fala'. Novi album klape Rišpet 'Šta mi ljube oćeš kazat', od danas potražite u prodaji u svim trgovinama dm-a, trgovinama nosača zvuka, online na www.hitmusicbox.com, http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8755, kao i na svim streaming servisima, a mi vam izdvajamo tek neke:

Spotify - https://open.spotify.com/album/109FDa2p5QOf45DTyMcOrI
Dezzer - https://www.deezer.com/hr/album/185903962
iTunes - https://music.apple.com/au/album/%C5%A1ta-mi-ljube-o%C4%87e%C5%A1-kazat/1540308227

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T