Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-03-19

Veliki koncert Nede Ukraden 12.4.2010. Beograd, Sava centar!

Neda Ukraden, pjevačica koja je dugo vremena prisutna u glazbenom svijetu, svojim vokalom, ali i stasom zabilježila je vrlo uspješnih 40 godina karijere, a nedavno je izašao njezin novi album ''Na pola puta''!
Zanimljivo, je da Neda od najranijih dana pokazuje zanimanje za glazbu, a u tome joj je najviše pomogao njezin otac, koji joj je ujedno bio i velika potpora, stoga ne čudi da je to potrajalo do današnjih dana, jer je Neda jedna od najuspješnijih pjevačica u regiji! Iza sebe ima mnogo održanih koncerata, ali i publiku koja je cijeni, kao pjevačicu, umjetnicu, ali i njene pjesme. Neda smatra, kako svi mladi pjevači koji pokazuju određeni talent u glazbi, moraju biti uporni i ustrajati u svojim željam, puno raditi i imati i određenu dozu pozitivne energije, na kraju će sigurno doći do svoga cilja!
12. travnja u Beogradu, u dvorani Sava centar, Neda Ukraden održati će veliki koncert, a svi koji imaju priliku doći, neka ne propuste ovaj koncert na kojem će Neda svojim glasom i izvedbom pokazati zašto je još uvijek na vrhu glazbenika u regiji!
U prodaji je i novi album ''Na pola puta'', koji sadrži 13 pjesama. Neda je na ovom albumu surađivala sa puno poznatih autora i aranžera, kao što su Miroslav Rus, Branimir Mihaljević, Fayo, Franjo Valentić, Mato Došen, tu su se našli i makedonski kompozitor Grigor Koprov, ali i grčki Georgos Alkeos! Ova pjevačica posebno ističe mladog suradnika
Dušana Bačića, koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman za aktualni singl ''Da se nađemo na pola puta'', koji je na dobrom putu da postane veliki hit!
Novi album Nede Ukraden ''Na pola puta'', kao i ''Best Of'', potražite u CD shopovima Hit Records (Preradovićeva 12, Zagreb i Kralja Tomislava 7, Čakovec),prodavaonicama dm-a, te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka!
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T