Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-11-26

Tulum svih tuluma "Zvijezde Hit Recordsa", 20. prosinca u Domu sportova!

Zašto tulum svih tuluma? „Zvijezde Hit Recordsa" već tradicionalno okupljaju najveća glazbena imena regije koji su iako pretpanih rasporeda odlučiti zajedno sa diskografskom kućom Hit Records proslaviti sedmi rođendan, te svojim obožavateljima pokloniti tulum svih tuluma. Treću godinu za redom u dvorani Doma sportova sa početkom u 20.30h!
Tony Cetinski, Halid Bešlić, Jole, Neda Ukraden, Zlatko Pejaković, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Saša Matić, Kaliopi, Baruni, Hari Mata Hari, Lana, ET, Magazin, Ivan Zak, Legende, Enes Begović, Leo i Teška industrija. Svi oni biti će 20. prosinca na jednome mjestu kako bi Vama pružili nezaboravan doživljaj o kojemu će se pričati još dugo! Ipak zvijezde Hit Recordsa, nisu obične zvijezde! Tulum je kao i svake godine humanitarnog karaktera, jer „Zvijezde Hit Recordsa" ne zaboravljaju one kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine odlučili smo pomoći malenome Stefanu Baltiću iz Gline, koji je nažalost obolio od malignog tumora. Četrnaestogodišnji Stefan hrabro se bori protiv opake bolesti, ali potrebna mu je i Vaša pomoć, jer je obitelj u teškoj financijskoj situaciji. Samohrana nezaposlena majka, obitelj se uzdržava od vlastitog seoskog imanja i dječjeg doplatka, žive vrlo skromno, bez vodovoda. Uz Stefana i majku, u obitelji su tri mlađe sestre, baka i djed. Obitelj nema financijskih sredstava, koji su potrebni za iznimno skupe lijekove, kao i putne troškove koje jako teško pokrivaju. Dolazi dio u kojemu Vi možete sitnom gesto pomoći Stefanu, koja njemu znači više od ičega, te sa time vratio barem dio djetinjstva koji nije proživio kao i osatala djeca. Diskografska kuća Hit Records u suradnji sa digitalnom agencijom Hi-tech oformila je broj telefona na koji možete slati poruke podrške, a sav prihod od poruka biti će doniran direktno na račun maloga Stefana! Odvojite maleni dio novca, koji za Vas možda i ne znači mnogo, a malenome Stefanu jako puno!

Broj na koji možete slati poruke podrške Stefanu je:  67357
Cijena poruke je 6,10 kuna sa pdv-om, a sav prihod od poruka bit će direktno od mobilnih operatera uplaćen na Stefanov račun. Ukoliko želite donirati novac putem žiro računa:  Stefan Baltić    OTP banka 2407000-3102973357

Prodaja ulaznica za tulum svih tuluma „Zvijezde Hit Recordsa", a prodajna mjesta na kojima možete nabaviti ulaznicu su slijedeća: CD SHOP HIT RECORDS (Preradovićeva 12), INTEGRAL POTHODNIK, MOZAIK KNJIGA (CITY CENTAR ONE I GRADEN MALL) AVENUE MALL, SPORT BILLY, CRO PUB, ROKO & AKADEMIJA, VIKEND PLANER, TREŠNJA OKIĆKA, LAMPAŠI, FLY BAR, LUDNICA I DIAMOND!
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T