Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2010-11-19

"Zvijezde Hit Recordsa" nisu zaboravile na malog Stefana oboljelog od zloćudne bolesti, ne zaboravite i vi!

Kao što smo i najavili, „Zvijezde Hit Recordsa" već tradicionalno pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine nismo mogli zaobići malog Stefana Baltića iz Gline, nažalost oboljelog od malignog tumora. Četrnaestogodišnji Stefan Baltić hrabro se bori protiv ove opake bolesti, ali potrebna mu je i Vaša pomoć, jer je obitelj u iznimno teškoj financijskoj situaciji. Samohrana majka nije zaposlena, a obitelj se uzdržava od vlastitog seoskog imanja i dječjeg doplatka. Žive vrlo skromno, nemaju vodovod. Uz majku i Stefana u obitelji su još tri mlađe sestre, baka i djed. Naime, kao zraka sunca u njegovu potpunom ozdravljenju javila se imunoterapija u inozemstvu za koju obitelj nema financijskih sredstava, a uz navedeno potrebni su iznimno skupi lijekovi i putni troškovi koje teško pokrivaju. Tada dolazi dio gdje Vi stupate na scenu i svojim velikim srcem pomognete malom Stefanu da se vrati na svoje igralište sa loptom u ruci i vrati djetinjstvo koje mu je okrutno oduzeto. Diskografska kuća Hit Records u suradnji sa digitalnom agencijom Hi-tech oformila je broj telefona na koji možete slati poruke podrške, a ujedno će sav prihod od Vaših poruka biti doniran direktno na račun malog Stefana. Odvojite malen dio od novaca koji ste namjenili za ovogodišnje božićne darove i pomognite vratiti Stefanu osmijeh na lice.
Broj na koji možete slati poruku podrške Stefanu je: 67357

Cijena poruke je 6,10 kuna sa pdv-om, a sav prihod od poruka bit će direktno od mobilnih operatera uplaćen na Stefanov račun. Ukoliko želite donirati novac putem žiro računa:
Stefan Baltić     OTP banka 2407000-3102973357

Dječak Stefan Baltić, rođen 13.04.1996, učenik sada osmog razreda OŠ Glina razbolio se desetom mjesecu prošle godine. Sve je počelo vrlo podmuklim simptomoma koje niti on nije mogao razaznati u početku: nejasni podmukli bolovi u uhu to ljeto, bol u području zuba gornje čeljusti zbog kojeg je pregledan kod stomatologa a nedugo zatim kod svog pedijatra zbog bola u grlu i nateknuća desnog obraza. Upućen je na bolničku obradu na ORl odjel u OB Sisak je je učinjen CT glave te dijagnosticiran opsežan tumor u području baze lubanje i desne gornje čeljusti. Dijete je premješteno u KB Dubrava gdje se učinila biopsija radi postavljanja točne histološke dijagnoze Dg: Osteochondrosarcoma maxillae lat dex. Tada je konzilij procijenio da operativni zahvat zbog lokalizacije i veličine same tvorbe nije moguć. Dolazi na kratkotrajnu kućnu njegu, prognoze su bile vrlo loše. Po dolasku iz bolnice izgubio je 10ak kilograma i nije mogao jesti. Kontaktiramo Kliniku u Dubravi o svakodnevnom pogoršanju djetetova stanja te ga uspjevamo smjestiti na onkološki odjel Dječje bolnice u Klaićevoj. Prve prognoze vrlo loše, dobiva nakon prvog ciklusa kemoterapije nazogastričnu sondu kojom ga hranimo kod kuće samo tekućom i usitnjenom hranom. Najteži dio za dotad potpuno zdravog dvanaestogodišnjeg dječaka! Uspijeva izdržati taj periodu te zahvaljujući trudu majke i bake dobiva dva kilograma. Sljedeće cikluse nema više sondu i hrani se normalno na usta , mada je još uvijek slab te na nepcu postoji velika raspuklina s naslagama tumorskog tkiva. Cijela jesen i zima 2009 te 2010 do desetog mjeseca prolazi u kemoterapijama i oporavcima iza njih ( pad leukocita, temperature, infekcije). Uspijeva završiti izvrsnim uspjehom i Klaićevoj sedmi razred te proći kroz 20 ciklusa kemoterapije bez težih komplikacija. Od jeseni 2009 ima ugrađen centralni venski kateter na koji je primao terapiju. Sada je trenutno mjesec dana bez kemoterepije, čeka početak zračenja koje će se odvijati u Institutu za tumore. Za to vrijeme išao je u školu! Inače je strašan borac, izvrstan đak i nogometaš. Nakon završetka zračenja a ovisno o rezultatu konzilij stručnjaka razmatra daljnje mogućnosti liječenja. Tumor je sada manji i nije se proširio ali to još nije dovoljno za operaciju. Razmišlja se o još jednom obliku imunoterapije u jednom centru u Njemačkoj koji još nije u standarnom protokolu liječenja. Majci su svakako potrebna sredstva jer će tijekom zračenja nekoliko mjeseci ponovno putovati iz Gline svaki dan i biti uz dijete u Klaićevoj i na Institutu za tumore. Dječaku obitelj nabavlja i kvalitetniju prehranu ( hladno prešane sokove , vitamine, immunostimuluse). Majka nije zaposlena a obitelj se uzdržava od vlastitog seoskog imanja i dječjeg doplatka. Žive vrlo skromno, nemaju vodovod. U obitelji su još tri mlađe sestre, majka, baka i djed.
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T