Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-12-12

Koncerti Marka Kutlića koji se ne propuštaju!

Obožavatelji su napokon došli na svoje. Najpoželjniji mladi glas i stas scene, krenuo je u akciju. Fanovi su s nestrpljenjem čekali koncertne nastupe Marka Kutlića. Glazbena karavana krenula je proteklog petka fenomenalnim nastupom u Murskoj Soboti.

Tamošnja publika počastila ga je odličnom atmosferom, pjesmom i čekanjem u redu za zajedničku fotografiju ili pak autogram. Marko im se odužio fenomenalnim i prije svega nezaboravnim koncertom. Iz prve se ruke vidjelo koliko uživa u interakciji sa publikom, jer to je, kako sam priznaje, 'ona energija koja puni baterije, i nosi te naprijed da budeš sve bolji.'

Nakon prve koncertne postaje, Marko jedva čeka predstojeće nastupe, a oni stižu već ovoga tjedna. Tako će u njegovom iznimnom vokalu i bezgraničnoj energiji na pozornici, imati prilike uživati svi, koji posjete Advent u Zadru. Koncert će se održati u petak 14.12. na Trgu Petra Zoranića.

Sa mora, cijela ekipa seli se u unutrašnjost, gdje ih očekuje koncert u Glazbenom paviljonu u sklopu Adventa u Karlovcu 19.12., kao i nastup na posebnom božićnom koncertu u Lisinskom 21.12., gdje će Marko pjevati u društvu Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, Massima, Vesne Pisarović, Jure Brkljača i Davida Temelkova.

14.12. Zadar, Advent, Trg Petra Zoranića
19.12. Karlovac, Advent, Glazbeni paviljon
21.12. Zagreb, Lisinski, Božićni koncert
31.12. Dubrovnik, Stradun

Sve ovo na neki je 'način šećer na kraju', Markovih najljepših trenutaka dosadašnje karijere, a na dosadašnja postignuća, može biti itekako ponosan. Njegove pjesme 'Srce se spasilo', 'Usne tvoje', 'Sam protiv svih', 'U kapi tvoje ljubavi' i aktualna uspješnica s kolegama iz Nove generacije 'Božić dolazi', među najslušanijima su u radijskom eteru i zauzimaju vrhove najznačajnijih top lista. Upravo je skladba 'Sam protiv svih', zahvaljujući glasovima fanova i zaljubljenika u domaću glazbu, ušla po drugi puta u izbor za hit godine, nagrade Cesarica, ali sada za hit prosinca.
Riječ je o nagradi publike za hit godine, a vi svoj glas možete dati online na cesarica.org, putem facebook stranice Cesarica i viber javnog profila.

Na kraju svega spomenutog, Marko tu nije stao. Svojim vrhunskim interpretacijama najljepših pjesama, i dalje iz tjedna u tjedan oduševljava na malim ekranima.

Dok čekamo nove koncerte, uživajte u aktualnom hitu 'U kapi tvoje ljubavi' https://youtu.be/PHK1OUZeB_c.

Foto: Hit Produkcija

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. IVAN ZAK - MILION

  IVAN ZAK - MILION  

 2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

  MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  

 3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

  DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  

 4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

  PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  

 6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

  BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  

 8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

  KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  

 9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

  ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T