Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-04-17

Tony Cetinski i Tram 11 hrvatski ambasadori Dana prodavaonica ploča!

Već jedanaestu godinu zaredom u cijelom svijetu se treću subotu u travnju obilježava Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day). Kao i ranijih godina, hrvatski diskografi uključili su se u ovu akciju pa će tako pod zajedničkim krovom Hrvatske diskografske udruge, u subotu 21. travnja, u većim gradovima u Hrvatskoj specijalnim glazbenim izdanjima, prigodnim popustima, druženjem i koncertima u CD shopovima proslaviti ovaj dan.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržala su dva ambasadora Tony Cetinski i Tram 11, koji će uz svoja nova glazbena izdanja koja donose u travnju, obožavatelje počastiti i druženjem u CD shopovima.

U Zagrebu će se u subotu, 21. travnja, u periodu od 10 do 14 sati u glazbenim dućanima Nova ploča, Aquarius Music Shop i Dancing Bear Music Shop održati kratki koncerti mladih diskografskih nada i glazbenih imena, od Maje Posavec, Marka Kutlića, Nele, Andrijane Baković, Jessice, Kim Verson, Matije Cveka, Jure Brkljače, Davida Temelkova i Sebastiana Popovića do bendova Solarov, Pravila igre, Kawasaki 3P i drugih. U Menart multimedijalnoj knjižari, u Avenue Mallu u Zagrebu, fanove u 12 sati čeka nastup Tram 11 i potpisivanje njihovog novog vinilnog izdanja te nastupi Grette i Mel Camina.

Sve akcije i prigodne popuste popratit će i music shopovi hrvatskih diskografa u Splitu, Rijeci i Osijeku, a Riječane također očekuju glazbeni nastupi u Dallas music shopu, gdje će nastupiti Andrej Grozdanov, Elis Lovrić, White on white i Alen Brentini.

Svi okupljeni u glazbenim dućanima moći će razgovarati o glazbi i novim izdanjima kako s hrvatskim ambasadorima Record Store Daya, tako i s brojim drugim izvođačima i zaljubljenicima u glazbu koji će taj dan pohoditi music shopove u Hrvatskoj, te možda i pronaći poneko željeno izdanje po povoljnijim cijenama. Uz brojna svjetska Record Store Day izdanja ove godine 21. travnja u najbližem CD shopu moći će se pronaći i novi albumi i specijalna izdanja Tram 11, Tonyja Cetinskog, Nene Belana, Maje Posavec te Gorana Bareta & Majki.

Povodom Record Store Daya, taj vikend, u petak, subotu i nedjelju, i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda „RSD2018“ prilikom narudžbe vinila osigurati popust od 10 posto za svoje kupce.

Najavu naših ambasadora pogledajte na sljedećim linkovima:

https://www.youtube.com/watch?v=YBeOeMtA8fA

https://www.youtube.com/watch?v=sifLVAv-Bdk

Foto: Paolo Gentilini

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T