Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-02-19

Glazbeni san Tonija Cetinskog traje i dalje, pjesma 'Kao u snu' na 3. mjestu HR top 40!

Već na prve taktove, osjeti se kad je pjesma hit. Upravo to ponudio nam je nedavno iz svoje glazbene radionice Toni Cetinski.

Nova skladba 'Kao u snu', u samo dva tjedna emitiranja, osvojila je srca svih u regiji, a najnoviji dokaz tome je odlično 3. mjesto na nacionalnoj top listi HR top 40.

I tu nije kraj, publika je zavoljela na prvu, na Youtubeu broji gotovo 600 tisuća pregleda https://youtu.be/JNwkmap9pOY, a na Tonijevim koncertima u Sloveniji ovog vikenda, u Ljubljani i Ljutomeru, tražilo se mjesto više u prepunim dvoranama.

'Hvala svima koji su prigrlili tako lijepo pjesmu, te naš veliki trud znali cijeniti. Moji suradnici, autor pjesme i moja malenkost, zahvaljuju se od srca, ovo je velika stvar za nas koji smo radili na pjesmi.', istaknuo je Toni. 

Amil Lojo napravio je zaista odličan posao tekstom i glazbom za novu skladbu, sve skupa u vrhunski aranžman 'zapakirao' je Marko Vojvodić, dok glazbenu produkciju zajednički potpisuju Toni Cetinski i Igor Ivanović.

I ovim singlom, kao i u slučaju posljednjih 'Laku noć' i ‘Nemam sreće s tobom‘, koji su i dalje među najemitiranijim pjesmama, Toni pokazuje kako mu motiva za nove uspjehe, ne nedostaje.

Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.

Istodobno sam Toni nikada, prema ocijenama struke i publike, nije izgledao motiviranije i zadovoljnije. U takvom raspoloženju, koje garantira istinske glazbene doživljaje, Toni će dočekati i predstojeće koncerte, 16. i 17.03. u Švedskoj, te veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojima je obilježio 25 godina rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora. Ulaznice za beogradski koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår'n

26.04. Srbija, Beograd, Sava centar

Foto: Branko Juričić

Related Video

https://youtu.be/JNwkmap9pOY
Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T