Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-02-12

Marko Kutlić poput James Deana u bijegu od ljubavi!

Samozatajni glazbenik, koji oduševljava glasom, a posebno ženski dio publike i stasom, očarao je novom izvedbom.

Nakon što je prvim samostalnim singlom 'Srce se spasilo' odmah osvojio srca struke i publike, te mjesta u samom vrhu nacionalne top liste, Marko Kutlić, još jednom je pokazao zašto je tiha patnja mnogih.

Izvedba i interpretacija nove pjesme, ali i pojava u videu spotu 'Usne tvoje', u kojem neodoljivo priziva neka prošla vremena, u maniniri legendarnog James Deana, uistinu je nešto što se ne sluša i viđa često. Nesvakidašnji nastup, mirnoća, ali istodobna enerija, snaga i emocija kojom Marko zrači, jednostavno je neodoljiva, a za sve su krive, ženske usne.

'Danima sam, sjedeći u tišini svog doma i vozeći se zagrebačkim cestama, fućkao tonove koji su me doslovno progonili. Svakodnevno sam ih ponavljao i nikako mi nisu izlazili iz glave.U jednom trenutku, sjetio sam se da mi je prije jedno godinu dana moj dragi prijatelj, a sada i kolega, Aleksandar Čubrilo, poslao jedan zanimljiv tekst. Prošao sam kroz tekst istom melodijom i savršeno su se poklopile.

Nakon toga zaputio sam se prema prijateljima i kolegama iz deciBel Studia, Marku Vojvodiću i Igoru Ivanoviću, koji su svojim aranžmanom i produkcijom udahnuli toj melodiji i tekstu, modernim i moćnim zvukom jedan novi život, baš onakav kakav sam ja priželjkivao. Nastala je pjesma „Usne tvoje“.'

Riječ je o iskrenoj i kako se kaže, pjesmi iz duše, za koju se nadam kako će pronaći put do srca mnogih, poručio je ovom prigodom Marko, 'Pjevam o ljubavi jer znam da je to ono što ljudima u današnjem svijetu najviše nedostaje. Svatko od nas ponekad je zbog vlastite greške pretrpio odlazak voljene osobe. Ovu pjesmu posvećujem svim onim ljudima koji žale zbog krivih poteza koje su napravili u životu, kao jedno ohrabrenje da život tu ne staje, te da se ustanu i krenu dalje!

Video za pjesmu  snimao sam na tajnim lokacijama. Pokušali smo napraviti nešto drugačije od onog što možemo često vidjeti na malim ekranima. Taj dio sam prepustio u ruke velikim kreatvicima Igoru Ivanoviću / dB Studio i Davor Flamu, koji su smislili jednu art ideju, koja po meni savršeno odgovara uz pjesmu. U spotu glumi karizmatična i lijepa djevojka Helena Marinović, koja je odigrala ulogu glavne glumice, i svojom pojavom definitivno ukrasila cijelu priču. Mislim da smo dobili jedan jako zanimljiv video i nadam se da će se svidjeti ljudima.

Uostalom, kako se Marko snašao u ulozi buntovnika u pjesmi i video spotu 'Usne tvoje', pogledajte na https://youtu.be/yelRak27PSI

I ova izvedba neosporan je dokaz Markovih iznimnih vokalnih sposobnosti, i objašnjenje zašto njegovo glazbeno putovanje može imati samo jedan kraj, na vrhu scene.

Autor glazbe: Marko Kutlić
Autor teksta: Aleksandar Čubrilo
Autor aranžmana: Igor Ivanović / Marko Vojvodić
Glazbeni producent: Igor Ivanović / Marko Vojvodić
Tonski snimatelj: Igor Ivanović / Marko Vojvodić

Video: dB Studio / Davor Flam
Foto: Marko Vojvodić / dB Studio

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T