Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2018-02-02

Dvostruko iznenađenje Tonija Cetinskog, za ponedjeljak 05.02. najavio novu pjesmu 'Kao u snu', i spektakularni koncert u Sava centru 26.04.!

Kada te obožavatelji godinama podržavaju u glazbenom radu, istodobno si u vrhu scene, a za koncerte se uvijek traži ulaznica više, sve što možeš reći je, kako živiš, kao u snu.

Upravo to, napravio je glazbenik i čovjek, koji uvijek ističe ljubav kao svoj pokretač i životni moto, Toni Cetinski, otkrivši naziv nove pjesme 'Kao u snu'.

'Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih lijepših snova. Zato će se po njoj i album zvati 'Kao u snu'. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni.', poručio je Toni, najavljujući novi singl kojeg možete slušati od ponedjeljka 05.02..

Glazbu i tekst pjesme 'Kao u snu' potpisuje Amil Lojo, aranžman je zajedničko djelo Marka Vojvodića i Igora Ivanovića, dok je glazbeni producent sam Toni Cetinski.

Posljednji singlovi 'Laku noć' i ‘Nemam sreće s tobom‘, nalaze se među najemitiranijim pjesmama, a Toni prema ocijenama struke i fanova, nikada nije izgledao motiviranije, svježije, energičnije, dok su nastupi pravi glazbeni doživljaj.

Uz novu pjesmu, Toni je najavio još jednu glazbenu poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora.

Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

Do tada uživajte u novoj pjesmi Tonija Cetinskog 'Kao u snu' koju u radijskom eteru možete slušati od ponedjeljka 05.02., kao i prvom od niza koncerata koji vas očekuju,

13.02. Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (Samoborski Fašnik)

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår'n

Foto: Matteo Cetinski

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

  HALID BEŠLIĆ - BEST OF  

 2. IVAN ZAK - SVE SI MOJE

  IVAN ZAK - SVE SI MOJE  

 3. NEMA BOLJEG 1

  NEMA BOLJEG 1  

 4. PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI

  PRAVILA IGRE - NEBO NA MOJOJ STRANI  

 5. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

  ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  

 6. UČITELJICE - LUDA KUĆA

  UČITELJICE - LUDA KUĆA  

 7. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

  KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

 8. NEDA UKRADEN - TERAPIJA

  NEDA UKRADEN - TERAPIJA  

 9. DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA

  DORIS DRAGOVIĆ - DORIS SPALADIUM ARENA  

 10. HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

  HARI RONČEVIĆ - DA NAPIŠEŠ NA NEBU

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T