Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-11-27

Koncertna glazbena čarolija Ivana Zaka na otvorenju Adventa u Zadru!

Ivan Zak darivao je sve zadrane i njihove goste na otvorenju ovogodišnje manifestacije 'Advent u Zadru'. Nepresušna vreća Ivanovih glazbenih poklona, oduševila je deset tisuća okupljenjih na prepunom Trgu Pet bunara, koji su uživali u svima dobro poznatim hitovima.

Odlične pjesme i Ivanov energični nastup, bile su dobitna kombinacija za uzavrelu atmosferu i potpunu euforiju u Zadru. Gradske ulice i sam Trg bile su pretijesne za sve željne odlične zabave, a Ivan Zak uzvratio im je odličnim nastupom kojeg će još dugo pamtiti.

Dvosatni program proletjeo je u trenu, a zadovoljstvo koncertom nisu krili ni Zak, ni okupljeni zadrani, posebno mlađa publika koja je sa svojim idolom otpjevala sve pjesme.

Čarobnu zimsku večer upotpunjenu pjesmom i vatrometom, Ivan je nakon koncerta nastavio u Arsenalu, gdje je uživao na koncertu svog prijatelja Tonija Cetinskog.

Zadar je tako otvorenje Adventa upotpunio iznimnim, dvostrukim glazbenim programom u izvedbi najvećih glazbenih imena Hit Recordsa.

Nakon Zadra, Ivan je dan kasnije produžio dalje na jug, do Dubrovnika, a do posljednjeg mjesta ispunjeno kultno koncertno mjesto klub Revelin, svjedočilo je još jednoj vrhunskoj glazbenoj atmosferi i događaju.

Nakon ovih nastupa, fanovi će druženje sa Ivanom Zakom, koji nas je nedavno počastio spotom sa koncertnog megaspektakla u zagrebačkoj Areni 'Tko mi te krade', nastaviti već ovog petka 01.12. u splitskom klubu Vanilla.

Foto: Privatni album Ivan Zak

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
 1. Jelena Rozga

  Bižuterija

 2. Toše Proeski

  Best of

 3. Toše Proeski

  The best of 2

 4. Tony Cetinski

  Tony Cetinski Ako to se zove ljubav

 5. Željko Joksimović

  Ljubav

 6. Neda Ukraden

  Radujte se prijatelji

 7. Zlatko Pejaković

  Zlatko 2010

 8. Halid Bešlić

  Halid Bešlić 08

 9. Neda Ukraden

  Na pola puta

 10. Jole

  Odijelo

Top 10 najprodavanijih
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T