Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-11-20

Sandi Cenov uhvaćen u zabranjenoj ljubavi!

Brojne ljepotice pale su na njegov šarm, što ni on sam nije krio, ali jednu osvojio nije. Sandi Cenov nakon godina karijere otkrio nam je, kako mu je uskraćena ljubav zbog društvenih razlika.

Zabranjena ljubav, tema je naime aktualne glazbene priče, evergreena 'Ljubi san vašu kćer' legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića, u odličnoj Sandijevoj izvedbi.

A za novu pjesmu, Sandi je ovih dana snimio i dojmljiv video broj, u kojem se na trenutak preobrazio u iskusnog ribara i mornara.

‘Osnovna ideja za ovaj spot mi je bila da dobijemo atmosferu, koju imamo u pjesmi. Mislim da smo to i uspjeli. Dočarati tu životnu priču zabranjene i neprežaljene ljubavi između mornara i kćeri iz visokog društva, nedostižnog jednom "marineru".

Režiju spota potpisuje DM studio, koji je radio i spot za pjesmu "Najljepša". Model I glumica je Kristina Vračarić, a snimali smo ga u okolici Novigrada i okolici Opatije, u prirodnom okruženju jednog "marinera", a to je ribarski brod i naravno - more.’, istaknuo je ovom prigodom Sandi.

Kako se naš ‘junak’ snašao na brodu, s mrežama, ali i predivnom djevojkom, otkrijte sami na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/-6kzxJwjXw0

'Ljubi san vašu kćer' na ovaj je način potpuno zasluženo zaživjela kao sasvim nova pjesme, koja će nada se Sandi još godinama trajati u radijskom i televizijskom eteru.

'Ovo je na neki način moje vraćanje duga Dalmaciji, gdje me izuzetno svo ovo vrijeme moje karijere, cijene, vole i poštuju. Ovo je jedna od pjesama koju pjevam za svoju dušu. Kamen mi je pao sa srca, kada sam Ibrici pustio pjesmu, a on mi je rekao da je dobro, da mu se jako sviđa', zaključio je Sandi Cenov.

Cijela je priča otkrio nam je Sandi, krenula sasvim slučajno kada su ga na jednoj gaži tražili da odsvira pjesmu po svom guštu, za dušu. Nakon što su svi ostali 'osupnuti' izvedbom upravo ove pjesme, te nakon što je nekoliko dana kasnije, kući sasvim slučajno u starom rokovniku pronašao papir sa tekstom iste, koji mu je sam Ibrica izdiktirao na jednoj kavi početkom devedesetih, odlučio je kako su to sve znakovi da treba snimiti upravo ovu skladbu, ali kao sasvim novu pjesmu, u novom aranžmanu i sa svojim bendom.

Autor glazbe: Ibrica Jusić
Autor teksta: Krste Juras
Autor aranžmana: Igor Ivanović
Glazbeni producent: Igor Ivanović

Režija: DM Studio
Foto: DM Studio

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T