Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2017-02-21

Kaliopi u sedam dana održala sedam veličanstvenih koncerata koji će se dugo pamtiti!

Kaliopi je koncertom u Banja Luci, u Banskom dvoru održala sedmi po redu veličanstveni koncert na svojoj aktualnoj turneji. U posljednjih sedam dana održala je sedam spektakularnih koncerata – turneju je započela u Hrvatskoj, koncertom u Zagrebu, u ponedjeljak, 13.2., a potom je nastavila u Bosni i Hercegovini, gdje je nastupila na Dan zaljubljenih, 14.2. u Tuzli, i nastavila turneju u Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i završila sinoć ponovno u Banjoj Luci, gdje je zbog velikog zanimanja organiziran i drugi koncert. Kruna bosanskohercegovačkog dijela ove turneje, svakako je bio koncert u Sarajevu, gdje je Kaliopi nastupila u prepunom Bosanskom kulturnom centru.

„Nisam vjerovala da ću s tolikom lakoćom uspjeti otpjevati sedam koncerata u nizu od sedam dana! Publika na koncertima u Zagrebu, Tuzli, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici i Sarajevu, bila je nevjerojatna! Pokrenuli su svojom ljubavlju motor u meni. Presretna sam i sad kad je završio i zadnji koncert u Banjoj Luci, koji je bio kruna turneje, odlazim kući s prepunim koferom ljubavi!“ izjavila je Kaliopi.

Svaki je koncert na trenutačnoj turneji karizmatične vokalne umjetnice koja plijeni svojim upečatljivim i snažnim vokalom, po mnogočemu bio poseban koncertni doživljaj – uz samu Kaliopi, koja je iz večeri u večer oduševljavala svojim uvijek raskošnim vokalom, energijom i emotivnom interpretacijom, odličnim pratećim bendom i kvalitetnom produkcijom, publika se potpuno prepuštala glazbenoj čaroliji makedonske glazbene zvijezde.

Uz gotovo zborno pjevanje hitova „Probudi me“, „Ljubičice“, „Crno i belo“, „Dali me sakaš“, „Rođendan“, „Kesteni“, „Vučica“, „Melem“, „Dona“ i mnogih drugih pjesama koje su obilježile blistavu dugogodišnju karijeru Kaliopi, razgaljena publika divu je u svim gradovima dočekivala i ispraćala s pozornice ovacijama te ostajala na nogama gotovo cijelu večer. U svakom su gradu koncertne dvorane bile pune, a svoju je publiku Kaliopi ostavljala u pravoj euforiji, pršteći od dobre energije i emocija, uz obećanje da će se uskoro vratiti.

Unatoč iscrpljujućem tempu i zahtjevnim koncertima, za fanove je makedonska zvijezda nakon svakog koncerta upriličila druženje, potpisivanje autograma i fotografiranje.

Kaliopi je pažljivo birala repertoar za aktualnu turneju, a publika je u svakom gradu u kojem je održala koncert potvrdila koliko je koncertni program kojim se  ove godine predstavlja fanovima zaista  - spektakularan.

Naime, Kaliopi je svojoj publici, uz presjek karijere i sve hitove, priredila i intimniji, akustični blok, u koji je uvrstila hitove kao što je „Jutro“ te „Znam da te volim“, „Nebo mi sja“ i „Kofer ljubavi“, u potpuno novim, rearanžiranim izvedbama. Briljirala je i s akustičnom izvedbom „Makedonija“, a koncert je završila pjesmama „Crno i belo“ i „Bato“ (Rođeni) koje je izvela na bisovima.

Foto: Davor Čurić/Saša Knežić/Vladimir Stojaković/Mirnes Mašić/Depromo Event  arhiva

 

 

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T