Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2015-09-04

Upoznajte Lushu – novu zvijezdu na glazbenom nebu!

Hit Records vam sa zadovoljstvom predstavlja novu sjajnu zvijezdu na glazbenom nebu! Lusha je umjetničko ime mlade, zgodne i izuzetno glazbeno nadarene mlade zagrepčanke. U sve napisano možete se i sami uvjeriti poslušavši singl prvijenac zanimljivog naslova 'Suze crne boje'.

Lusha nam je skromno priznala kako je oduševljena novim glazbenim iskustvom ali i dodala kako su očekivanja naravno velika – Riječ je o ljubavnoj pjesmi, a govori o djevojci kojoj suze crne boje loše stoje i pokušava ih sakriti zajedno sa tugom, ali ona se i dalje nada tom "posebnom" dečku. Kako je pjesma ljubavna, u svakoj pjesmi se naravno možeš pronaći, a kada se nađeš onda ju je i lakše otpjevati jer se stopiš s njom.

Za mene je ovo jedno veliko i novo iskustvo i oduševljena sam samim radom i stvaranjem singla. Od pjesme očekujem da dođe do što većeg kruga slušatelja kako bi s njima podijelila svoje osjećaje, energiju i ljubav prema pjevanju.

Čovjek zaslužan za tekst, glazbu i aranžman 'Suza crne boje' provjereni je hitmaker Ante Pecotić. Sama Lusha nije krila zadovoljstvo suradnjom - 'Sve se brzo dogodilo kad sam upoznala Antu Pecotića i počela se rađati pjesma. Sam rad s Antom je poseban. Kad radiš s nekim tko je toliko iskusan i od koga možeš puno naučiti, naravno da je s njim onda savršeno raditi. Od komunikacije, do rada pa do zezancije. Bolje nisam mogla očekivati.

Zadovoljstvo suradnjom, ali i finalnim glazbenim rezultatom nije krio ni Ante Pecotić -  'Ovo je naša prva zajednička suradnja, a pjesma Lushi savršeno odgovara, jer je mlada, a uz to i odličan vokal te izuzetno glazbeno nadarena. Osjećam da smo s pjesmom 'Suze crne boje' našli pravu mjeru koja odražava njen karakter u odnosu na moj autorski izričaj. U konačnici, ovo je samo početak jedne lijepe i dugotrajne suradnje!

Singl prvijenac Lushe 'Suze crne boje' prati i prigodni video spot snimljen pod redateljskom palicom Željka Petreša. Kako zvuči i izgleda Lusha ali i 'Suze crne boje' možete se uvjeriti već ove nedjelje 06.09. u televizijskoj premijeri na RTL2 Televiziji u emisiji 'Top.hr' od 14.30 sati. Svjetlo radijskih etera singl će ugledati u radijskoj premijeri u utorak 08.09. na Narodnom radiju u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Uživajte uz 'Suze crne boje' a sve novosti o Lushi saznajte na http://www.lusha.com.hr/ ili putem facebook stranica https://www.facebook.com/lusha.com.hr?ref=hl; https://www.facebook.com/hitrecordsofficial1?ref=hl.

Foto: Filip Dizdar

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T