Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2015-03-12

Oni su mladi, zgodni i izuzetno glazbeno nadareni – upoznajte nove zvijezde 'Pravila igre'!

Oni su mladi, zgodni i izuzetno glazbeno talentirani. Vrijeme je da upoznate novu glazbenu zvijezdu pod imenom 'Pravila igre'! Riječ je petorici mladih glazbenika koji su se okupili prije nekoliko mjeseci: Marko Kutlić - Vokal/Gitara, Goran Belošević - Bubnjevi, Marko Belošević - Klavijature/Back vokal, Denis Dex Marijanović - Bass/Back vokal, Alen Opačić Hrvat - Gitara/Back vokal.

Kako ističu dečki iz banda – 'Želja je Pravila igre publici ponudi nešto novo, svježe i drugačije sukladno modernim glazbenim trendovima, nešto dosada neviđeno u regionalnim okvirima, a sa druge strane prilagođeno našoj publici.'

Kada se govori o glazbenom izričaju 'Pravila igre' riječ je o modernijem i urbanijem pop-rocku, a uzor su im kako sami naglašavaju, The Script, One Republic, Bon Jovi, Nickelback, Deep Purple i Pink Floyd.

Prvila igre publici se predstavljaju sa singlom prvijencem 'Nebo na mojoj strani', o kojem bubnjar banda Goran Belošević kaže - 'Riječ je o ljubavnoj glazbenoj priči brzog ritma o svakodnevnim životnim situacijama. Očekivanja su velika. Prvenstveno da se svidi publici te da pronađe svoje mjesto u radijskom i televizijskom eteru'.

Za glazbu, tekst i aranžam pjesme 'Nebo na mojoj strani' zaslužan je Miro Buljan, čije je dugogodišnje prijateljstvo s dečkima iz banda preraslo u zajedničku želju da glazbeni potencijal pretvori u nešto novi i drugačije. Kako je sam Miro Buljan istaknuo, izuzetno je zadovoljan odličnom suradnjom sa vrhunskim glazbenicima – 'Velika je perspektiva pred njima. Visoka razina muzikalnosti i profesionalnosti prilikom snimanja u studiju. Vrlo marljivi i zabavni momci. Ne dešava se toliko talenta na malom mjestu tako često. Sretan sam zbog svijetle glazbene budućnosti koja je pred njima.'

Singl 'Nebo na mojoj strani' prati i prigodni video spot sniman pod redateljskom palicom Filipa Dizdara na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i okolici. Zajednička je želja Filipa Dizdara i dečki iz Pravila igre bila da stvore jedan ultra moderan vizualni doživljaj https://youtu.be/Z1BMnaODE1Q.

Je su li u tome uspjeli procijenite sami te poslušajte i pogledajte singl prvijenac Pravila igre u regionalnoj premijeri u ponedjeljak 16.03.2015. na sljedećim radijskim postajama:

Narodni radio, Glazbeni show Dalibora Petka 19:30h

Makedonija, Sky radio 10:30h

BiH, Bobar radio 12:00h

Slovenija, Radio Murski Val 12:30h

Crna Gora, Radio D 16:00h

Televizijsku premijeru video spota 'Nebo na mojoj strani' pogledajte u nedjelju 15.03.2015 od 14:20 sati u emisiji Top.hr, RTL2 televizije.


Autor glazbe: Miro Buljan

Autor teksta: Sonja Buljan

Autor aranžmana: Miro Buljan

Glazbeni producent: Miro Buljan

Tonski snimatelj: Miro Buljan

Redatelj spota/Foto: Filip Dizdar

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T