Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Datum objave: 2014-10-24

Boris Novković u nedjelju, 26.10. predstavlja novi album u emisiji Glazbeni Megahertz, Drugi program Hrvatskog radija

Ove nedjelje 26.10. od 13.30 sati u emisiji Glazbeni Megahertz gost Boris Novković. Uredniku Robertu Krupi Boris će otkriti sve zanimljive detalje oko novog albuma „Još sam uvijek tvoj“, kako su nastajale pjesme, s kim je sve surađivao na spomenutom albumu, uz još mnogo zanimljivih informacija.

Spomenimo da je  Album 'Još sam uvijek tvoj' u izdanju Hit Recordsa najavljen odličnim možemo slobodno reći, već sada hitovima 'Kunem ti se' 'Lako je tebi' i istoimenim singlom 'Još sam uvijek tvoj' koji su mnogi s razlogom prozvali nasljednicom legendarne 'Tamare' koja je obilježila Borisovu dugogodišnju glazbenu karijeru.

Posebno je uzbuđen i sam Boris Novković koji nam je ovom prigodom otkrio…'Jako sam uzbuđen zbog izlaska novog, 15-og studijskog albuma, posebno jer ovaj album izlazi nakon poduže pauze u odnosu na protekli, a riječ je o četiri godine! Drugi razlog zašto sam uzbuđen je što sam na samom albumu radio gotovo godinu i pol dana. „Još sam uvijek tvoj“ je svojevrstan povratak u formu  jer je nastao bez kalkulacija i eksperimenata koji su možda u posljednja dva albuma bili prisutni. Tako da senzibilitet ovog albuma izjednačavam sa senzibilitetom svojih albuma iz 80-ih godina, koji su ujedno najtiražniji u mom opusu. Mislim da je ovaj album u svojoj nepretencioznosti i iskrenosti upravo povratak u formu. '

'Upravo zbog duže pauze između ovog i posljednjeg albuma odlučio sam publiku počastiti s velikim brojem novih pjesama, u ovom slučaju njih petnaest. Album bi u književnom smislu okarakterizirao kao zbirku ljubavnih novela, u kojoj vjerujem da će svatko pronaći pričicu za sebe u kojoj će se promaći i koja će mu nešto značiti. Simbolika odabira naslova „Još sam uvijek tvoj“ leži u mojih 30 godina odnosa i entuzijazma spram glazbe, kao i ljubavi između mene i moje publike, koja i dalje traje'!

Ne propustite novo izdanje emisije Glazbeni Megahertz ove nedjelje od 13.30 sati uz Borisa Novkovića i novi album „Još sam uvijek tvoj“.

Arhiva novosti
LOGIN
Prijavi se ili registriraj
Avatar
Niste registrirani ?!

Registriraj se na newsletter ...ovdje

Zaboravljena lozinka? - Zaboravljeno korisničko ime?

Username
Password
Zapamti me
Top 10 najprodavanijih
  1. IVAN ZAK - MILION

    IVAN ZAK - MILION  





  2. MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI

    MARKO KUTLIĆ - U KAPI TVOJE LJUBAVI  





  3. DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS

    DAVID TEMELKOV - DIŠEM ZA NAS  





  4. ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI

    ZORICA KONDŽA - LIVE LISINSKI  





  5. PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA

    PRLJAVO KAZALIŠTE - ANTOLOGIJA  





  6. KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA

    KLAPA RIŠPET - REĆI ĆEŠ MI FALA





  7. BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO

    BORIS ROGOZNICA - IZGUBLJENO / NAĐENO  





  8. KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA

    KRISTIJAN RAHIMOVSKI - STOPALA  





  9. HALID BEŠLIĆ - BEST OF

    HALID BEŠLIĆ - BEST OF  





  10. ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM

    ŽELJKO KRUŠLIN & LATINO - LJUBAV.COM





Top 10 najprodavanijih
No event in the calendar
© 2010, Hit Records d.o.o | Design & developement by Apertemedia d.o.o T